21 Mart Dünya Ormancılık Günü Münasebetiyle ilçemizde yapılan fidan dikimi etkinliğine okulumuz öğrencileri de katıldı

Kütahya Ticaret Borsasının katkılarıyla ilçemiz genelinde gerçekleştirilen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz borsa yönetimi tarafından misafir edildi. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildikten sonra yemek ikramı yapıldı. Daha sonra sinemaya götürüen öğrencilerimiz Kütahya'dan mutlu ayrıldılar. Okulumuz Öğrencileri adına borsa yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama yapıldı. İstiklal şairimiz Merhum Mehmet Akif ERSOY'un marşımızı yazma süreci ve o günlerde yaşananlar öğrencilerimize şiirlerle ve oratoryo gösterisiyle hatırlatıldı.

Tüm ülke genelinde İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak düzenlediği deprem tatbikatına okulumuzda katıldı. siren sesiyle birlikte tahliye çıkışlarından toplanma alanlarına çıkan öğrenciler daha sonra yangın söndürme tatbikatını seyrettiler.

Okulumuzda İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen bağımlılıkla mücadele eğitimleri verilmeye başlandı. okulumuzun tüm öğrencilerini kapsayacak bu kurslarda öğrencilerimiz zararlı maddelerden internet bağımlılığına kadar zararlı alışkanlıklarla ilgili bilgi sahibi olacaklar.