İlçe Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapılarak öğrenci velilerimize Evde Çocuk Eğitimi semineri verildi. Anne ve Babaların çocuklara karşı tutumları ve internet kullanımı hakkında velilerimiz bilgilendirildi.

İlçe Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle öğrenci velilerimize bilinçli teknoloji kullanımı semineri verildi. internetin kullanımı, çocukların bilgisayar başında geçirmesi gereken sürelerle ilgili bilgiler veren kurs öğretmenimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun nuhören köyünde eğitim veren anasınıfında Aslanapa Devlet Hastanesi tarafından diş sağlığı eğitimi verildi. Eğitime katılan öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye edildi. eğitim için gelen hastane personeline İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin KÖSE de eşlik ederek kendilerine yaptıkları faaliyetten ötürü teşekkür etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda 3-B sınıfı öğretmeni Gülşah YILMAZ'ın hazırlamış olduğu gösteri ile kutlandı. Daha sonrasında Okul Müdürü Gültekin KARAKURT okul idaresi tarafından öğretmenler için düzenlenen yemekte onlara hediyelerini sundu.

Eyl

İçişleri Bakanlığınca belirlenen "Yayalara Öncelik Duruşu" etkinliği düzenlendi. İlçe Kaymakamı Mehmet Sevban GÖKBUNAR'ın eşliğinde okulumuzun öğrencilerinin katılımıyla yaya geçidinden karşıdan karşıya geçtiler.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sene başı veli toplantısı İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Sevban GÖKBUNAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KÖSE'nin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Öncesinde Sayın KÖSE'nin açılış konuşmasından sonra Sayın GÖKBUNAR akademik başarının arttırılması hususunda velilere konferans verdi

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilköğretim haftasını etkinliklerle kutlandı.

Öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü saın Hüseyin KÖSE'nin ve daire amirlerinin katılımıyla Başöğretmen ATATÜRK'ün heykeline İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelengi bırakıldı. sonrasında okulumuzda İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Sevban GÖKBUNAR'ın ve daire amirlerinin katılımıyla kutlama gerçekleştirildi.

Haz

4. sınıf öğrencilerimizin bu yıl okulumuzdan mezun olmaları sebebiyle sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet töreni düzenlendi. törende yemin eden öğrenciler hep birlikte kep fırlatarak eğlenceli vakit geçirdiler. törende emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencileri ilçemize gelen tiyatro ekibinin hazırlamış olduğu "Oyun Makinesi" adlı tiyatroyu seyrederek eğlenceli vakit geçirdiler.

Haz

Okulumuzda Aslanapa İlçe Halk Eğitim Merkezi İle birlikte tüm öğrencilerimize yönelik açılan çevre bilinci eğitimi seminerinde öğrencilerimiz hava su ve toprak kirliliği ve israf hakkında bilgilendirildi. Seminer içinde okul çevresini temiz tutmak için çevre temizliği yapıldı.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz deneme sınavlarında tüm soruları doğru cevaplayan, aynı zamanda BİLSEM ilk düzey sınavını kazanarak okulumuzu gururlandıran 3-A sınıfı öğrencimiz Selim GENÇTÜRK'e ödül verildi. kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Kıran kırana geçen mücadelelerde okul birincisi 4. sınıflar oldu ödülleri okul müdürümüz Gültekin KARAKURT tarafından verildi. turnuvayı kordine eden 3-A sınıfı öğretmeni Yelkut ORAL'a tüm okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Okul Aile Birliği Başkanı Tuncay TUNÇEL'in girişimleriyle Ege Kadın Buluşması Platformu tarafından kütüphanemize 350 adet kitap bağışı yapıldı. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Tem

Okulumuz oğrencileri halk oyunları kursuna katıldı. İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursa okulumuz öğrencilerinden yoğun katılım oldu

Tem

okulumuzda geleneksel türk okçuluğu kursu verildi. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından kursa öğrencilerimiz katılım gösterdiler