May

Okulumuzda yaptığımız akıl ve zaka oyunları turnuvasında 1. olan öğrencilerimiz Kütahyada yarışmaların il finalinde ilçemizi temsil ettiler. Okulumuz için tecrübe olan finalde yarışan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

TBMM'nin açılışının 103. yıldönümü vesilesiyle 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı. okulumuzun düzenlediği ilçe kutlama programıyla bu bayramı tüm sevinciyle milli duygularımızla kutladık.

Okulumuzda tüm sınıfların katılımıyla hikaye yazma yarışması düzenlendi. Tüm sınıflar gayret gösterip hem görsel hem de içerik bakımından çok güzel eserler ortaya koydular. Yarışma konu, içerik, görsel, dil bilgisi, ve mesaj kategorilerinde incelendi. Dereceye giren sınıflara top hediye edildi. Katılan öğrencilerimize başarılar diliyor, yarışmayı tasarlayan ve düzenleyen 1-A sınıfı öğretmenimiz Elif EVCEN'e okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının kabulunü okulumuzda hazırladığımız programla kutladık. 4-A sınıfı tarafından hazırlanan programla İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u hayırla yad ettik.

İl bazında yapılacak olan Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında okulumuzu temsil edecek öğrencilerimizi seçmek için turnuvamızı düzenledik. Heyecanlı ve eğlenceli geçen turnuvada her sınıftan dereceye giren öğrencilerimiz yarıştılar. Beş oyundan birinci seçilen öğrencilerimiz ilçe bazında yapılacak olan turnuvaya katılacaklar.

Okulumuz ingilizce dersi öğretmeni Serpil KAVAL ŞEN'in öğrencilerimize ingilizce dersini sevdirmek ve kalıcı olmasını sağlamak için yaptığı çalışmalar. kendisine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

1. Dönem boyunca ingilizce dersinde başarılı olan öğrencilerimize ders öğretmenimiz Serpil KAVAL ŞEN tarafından hazırlanan belgeler okul müdürümüz Gültekin KARAKURT tarfından verildi. Tüm öğrencilerimizin ingilizce dersine teşvik amacıyla yapılan bu işten dolayı öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda akademik başarıyı arttırmak için düzenli olarak yapılan deneme sınavlarının 3. sü yapıldı. deneme sınavlarıyla birlikte öğrencilerimiz ve velilerimiz eksik oldukları konuları görüyor ve daha fazla çalışmak için gayreti arttırma yolunda öğrencilerimize destek oluyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi verildi.

öğrencilerimiz kurulan parkurda hazırlanan araçlarla hem eğlendi hem de trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendi. emeği geçen polislere ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

okulumuz 1-A sınıfı öğretmeni Elif EVCEN öğrencilerinin toplama işlemini daha iyi kavramaları için toplama işleminde 20 sayısına kadar olan sayıların toplamını bulmak için bir oyun geliştirdi. bu oyunla iki rakip ellerine aldıkları birer sayının duvardaki eşini bularak 20'ye tamamlamaya çalıştı. öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi. öğretmenimize okul adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Okulumuzun kütüphanesini zenginleştirmek için Kütahyada emekli kütüphane memuru Zeki AKTÜRK tarafından kitap bağışı yapıldı. Kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine İlçemiz Devlet Hastanesinde görevli hemşireler tarafından verem (tüberküloz) hastalığı hakkında bilgilendirme amaçlı seminer verildi. öğrencilerimiz verem hastalığı ve hastalığa yakalanmamak için alınabilecek önlemler hakkında bilgilendiler. Semineri veren hastane personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz

Öğrenci velilerimize İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüyle işbirliği içerisinde Bağımlılık konulu seminer verildi. uyuşturucu bağımlılığından internet bağımlılığına kadar her türlü bağımlılıkla ilgili bilgilendirilen velilerimiz konu hakkında bilgi sahibi oldular.

Okulumuz öğrencilerinden oluşan bir grup ile cuma namazında camide toplanıldı. öğrencilerimizin manevi duygularını güçlendirmek adına öğretmenleri eşliğinde cemaatle birlikte cuma namazı eda edildi.

İlçemize Kütahya İl Halk Kütüphanesi tarafından gönderilen gezici kütüphane öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. tüm sınıflarımız gezici kütüüphane ziyaret ederken kütüphane görevlileri öğrencilerin üye olup her türlü kitaptan faydalanabileceği söylendi