Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümü dolayısıyla okulumuzun konferans salonunda kutlama töreni yapıldı. şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

İstiklal Marşının Kabulünün 103. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. İstiklal şairimiz sayın Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümü dolayısıyla ilçemizde yapılan İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında 4. sınıf öğrencimiz Elif KUTLU sergilediği güzel performans ile jüri tarafından ilçe 1. si seçildi. öğrencimizi kutluyoruz.

03 Mart 2024 Pazar günü ilçemizde eğitim gören temel eğitim öğrencilerine yönelik "Prenses Eftelya" isimli çocuk oyunu sergilendi. okulumuz öğrencileri de bu tiyatroya katılarak eğlenceli vakit geçirdiler.

İlçemizde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler. Equilibrio oyununda Eymen EROĞLU ve Küre oyununda da İsmail Eren METİN isimli öğrencilerimiz turnuvayı birinci olarak tamamlayıp ilçemizi Kütahyada yapılacak olan turnuvada temsil etmeye hak kazandılar.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında bu ayki "Sabır" ile ilgili öğrencilerimiz yaptıkları etkinlikleri sergilediler

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1. döneminin sonuna geldik. öğrencilerimiz heyecanla karnelerini aldılar. İlçe Kaymakamımız Sayın Sezai DEMİRCİ ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KÖSE öğrencilerimize karnelerini vermek üzere okulumuza teşrif ettiler

Şbt

İngilizce dersinde başarılı olan öğrencilerimize ders öğretmenimiz Serpil KAVAL ŞEN tarafından hazırlanan başarı belgeleri verildi. Belgelerini Okul Müdürümüz Gültekin KARAKURT'un elinden alan öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Şbt

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Serpil KAVAL ŞEN tarafından sınıflarımızda dönem boyunca yapılan İngilizce dersi faaliyetlerimiz. Öğretmenizmize teşekkür ediyoruz.

Ock

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi günü dolayısıyla okulumuzca yapılan etkinliklerden oluşturulan gazetemiz çıktı. Gazetemizi görmek için TIKLAYINIZ

Aslanapa Ortaokulu ve okulumuz tarafından ortaklaşa düzenlenen kermese ilçemiz vatandaşları büyük bir katılım gösterdi. Yiyecek-içecek ve giyim malzemelerinin satıldığı kermesin tüm gelirleri filistinde zulüm gören kardeşlerimizin insani ihtiyaçlarının karşılanması için Kızılaya bağışlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Belirli günler ve haftalar kapsamında okulumuzda yerli malı haftası kutlandı. öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Kaymakamımız Sayın Sezai DEMİRCİ'nin teşvikleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ilçemiz genelinde başlatılan "Kütüphanem Sıcak Yuvam" Projesi kapsamında okulumuzun tüm sınıfları her hafta kütüphaneye gidip kitaplarla yakınlaşmaya devam ediyor. Proje kapsamında sınıflarımız her hafta en az bir saatlerini kütüphanede geçirip oranın ortamına alışarak öğrencilerimize kitapların sevdirilmesi amaçlanıyor.

Okulumuzun 3-A sınıfı öğretmeni ve ÇEDES okul koordinatörümüz Gülşah YILMAZ  öğrencilerden bir ekip  oluşturdu. Bu ekiple bu ayki konumuz olan "merhamet" kavramı kapsamında kendi imkanlarıyla yaptıkları kuş yuvalarını ağaçlara asarak kuşlara barınacak evler bıraktılar.

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Ali Eymen BENLİ 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yapılan resim yarışmasında ilçe 1. si oldu. ödülünü İlçe Kaymakamı Sezai DEMİRCİ'den alan öğrencimize başarılar diliyoruz.