Aslanapa İlkokulu

CUMHURİYET MAH. ÇALKÖY CAD. NO 6C İÇ KAPI NO 1 ASLANAPA / KÜTAHYA
Vizyon
Eğitimle ilgili tüm taraflar arasında iy i diyalog oluşturmuş, fizik ortamı ve eğitimiyle çevrede örnek gösterilen, kişilikli, demokratik, dürüst bireyler yetiştiren, ekonomik ve sosyal sorunları yine öğrencilerle çözmeyi başarmış, topluma yararlı kampanyalar düzenleyen, topluma mükemmel temel taşları yetiştiren bir eğitim kurumu olmak. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
İNANDIĞIMIZ İLKELER İnanıyoruz ki... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki... Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki... Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için sorumluluk alır ve verimli çalışırız. İnanıyoruz ki... Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki... Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır.
Dersler 08:50´da başlar, 14:40´de biter.
38 Km.