Etiket Sonuçları: İLKÖĞRETİM HAFTASI

Belirli günler ve haftalar kapsamında okulumuzda yerli malı haftası kutlandı. öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Okulumuzda velilerimizin katılımıyla okul aile birliği toplantısı yapıldı. öğrencilerimizle ilgili önemli konular görüşüldü. katılan öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

İlçemizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası etkinlikleri okulumuzda gerçekleştirildi. Öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin KÖSE'nin ve daire amirlerinin katılımıyla çelenk töreni yapıldı. sonrasında ise okulumuzun bahçesinde öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan program tüm daire amirleri ve öğrenci velilerimiz tarafından izlendi.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilköğretim haftasını etkinliklerle kutlandı.

Öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü saın Hüseyin KÖSE'nin ve daire amirlerinin katılımıyla Başöğretmen ATATÜRK'ün heykeline İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelengi bırakıldı. sonrasında okulumuzda İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Sevban GÖKBUNAR'ın ve daire amirlerinin katılımıyla kutlama gerçekleştirildi.