Etiket Sonuçları: TURNUVA

Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümü dolayısıyla okulumuzun konferans salonunda kutlama töreni yapıldı. şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün yıldönümü dolayısıyla ilçemizde yapılan İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında 4. sınıf öğrencimiz Elif KUTLU sergilediği güzel performans ile jüri tarafından ilçe 1. si seçildi. öğrencimizi kutluyoruz.

03 Mart 2024 Pazar günü ilçemizde eğitim gören temel eğitim öğrencilerine yönelik "Prenses Eftelya" isimli çocuk oyunu sergilendi. okulumuz öğrencileri de bu tiyatroya katılarak eğlenceli vakit geçirdiler.

İlçemizde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler. Equilibrio oyununda Eymen EROĞLU ve Küre oyununda da İsmail Eren METİN isimli öğrencilerimiz turnuvayı birinci olarak tamamlayıp ilçemizi Kütahyada yapılacak olan turnuvada temsil etmeye hak kazandılar.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1. döneminin sonuna geldik. öğrencilerimiz heyecanla karnelerini aldılar. İlçe Kaymakamımız Sayın Sezai DEMİRCİ ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KÖSE öğrencilerimize karnelerini vermek üzere okulumuza teşrif ettiler

Şbt

İngilizce dersinde başarılı olan öğrencilerimize ders öğretmenimiz Serpil KAVAL ŞEN tarafından hazırlanan başarı belgeleri verildi. Belgelerini Okul Müdürümüz Gültekin KARAKURT'un elinden alan öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Ali Eymen BENLİ 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla yapılan resim yarışmasında ilçe 1. si oldu. ödülünü İlçe Kaymakamı Sezai DEMİRCİ'den alan öğrencimize başarılar diliyoruz.

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan sabah egzersizi etkinliğine  katılım gösterdi. Derse başlamadan egzersiz yapan öğrencilerimiz derslerine dniç olarak başladılar.

Haz

İlçemizde yapılan okullar arası masal anlatma yarışması ilkokullar kategorisinde 4. sınıf öğrencilerimizden Elif KAYHAN ilçe 1. si, Tuğçe ERASLAN ilçe 3. sü olmuştur. Öğrencilerimize okulumuzu başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuzda yaptığımız akıl ve zaka oyunları turnuvasında 1. olan öğrencilerimiz Kütahyada yarışmaların il finalinde ilçemizi temsil ettiler. Okulumuz için tecrübe olan finalde yarışan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

İl bazında yapılacak olan Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında okulumuzu temsil edecek öğrencilerimizi seçmek için turnuvamızı düzenledik. Heyecanlı ve eğlenceli geçen turnuvada her sınıftan dereceye giren öğrencilerimiz yarıştılar. Beş oyundan birinci seçilen öğrencilerimiz ilçe bazında yapılacak olan turnuvaya katılacaklar.

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Kıran kırana geçen mücadelelerde okul birincisi 4. sınıflar oldu ödülleri okul müdürümüz Gültekin KARAKURT tarafından verildi. turnuvayı kordine eden 3-A sınıfı öğretmeni Yelkut ORAL'a tüm okulumuz adına teşekkür ederiz.

Tem

okulumuzda geleneksel türk okçuluğu kursu verildi. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından kursa öğrencilerimiz katılım gösterdiler